Caffe Boasi
Кави Boasi. Мистецтво виробництва кави.
Порт Генуї завжди був важливим сортувальним центром кращою в світі кавової продукції. Тому саме Генуя славиться своєю «школою» майстрів з обсмажування кави.
У 50-ті роки у таких майстрів з'являється необхідність здобувати, обробляти і змішувати зелений кава. Так з'являється об'єднання TAG, «Torrefattori Associati Genova» (Асоціація майстрів з обсмажування кави Генуї) сім'ї Боази (Caffé Boasi 1930)
У 2004 році виробництво переміщується з Віа Спалато в Генуї в нову будівлю, розташоване в Серравалле-Скривия (провінція Алессандрії): 11000 м2 самого сучасного виробничого обладнання, здатного виробляти 200-250 центнерів кави в день.
У 2007 році TAG отримала два важливих сертифіката якості ISO 9001 та IFS International Food Standard (Міжнародний стандарт виробництва харчових продуктів), що є гарантією постійно зростаючої уваги до якості продукції та послуг, що надаються клієнтам.
«Ось уже три покоління ми розвиваємо любов до кави з ретельністю справжнього майстра-ремісника, який залишається живим і в самому сучасному промисловому процесі. Для нас інвестування у виробниче устаткування, контроль якості та обслуговування є філософією життя», — розповідає Марко Боази, директор компанії. Підприємство, яке є одним з найзначніших на італійському ринку у сфері ХО.РЕ.КА, розширює свою міжнародну дистриб'юторську мережу і стає зразком серед приватних торгових марок завдяки якості та персоналізованому обслуговування. У 2016 році утворено акціонерне товариство TORREFATTORI ASSOCIATI S. p.A., нова компанія, що володіє брендами Pera, Caffè Boasi і Rostkafè.